Äckligt!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=448059

Jag gick på samma folkhögskola som henne. Kände henne inte alls. Fast känns ändå äckligt.

Sen är det dålig journalistik då de skriver att hon gick på en kristen folkhögskola i alingsås.
Det är som att de försöker vinkla det mot en sekt-grej. Det är oväsentligt att det är en kristen skola.
Hade räckt med att skriva på en folkhögskola i Alingsås.

Det är som när de skriver med ursprung på invandrare i vissa artiklar fast det inte har någon betydelse. Det skapar bara fördomar!

Rip Nathalie!

Vikten att ha en penna med sig

Jag skulle egentligen blogga om något väldigt smart och insiktsfullt nu. Men det blir istället en totalt meningslös hög dynga som du får läsa istället. Ägd? :P

Igår kom jag att tänka på något. Vad minns jag ej. Kanske är jag redan senil. Minns dock att jag tänkte att det blir bra att blogga om.
Minns jag det nu, som sagt. NEJ!

Hade jag däremot haft en penna med mig så hade jag kunnat skriva ner det, och
förmodligen tappa bort lappen och ändå inte veta men ändå.

Att blogga när andan faller på är vad man borde göra. Problemet är att då man kommer på bra bloggar så är man i regel inte vid datorn. Och så tänker att jag gör det sen. Det hela slutar med att det oftast inte blir någon blogg.

När man å andra sidan tänker, NU SKA JAG BLOGGA!
Och så sätter man sig framför datorn laddad till tänderna. Och så....
Så har man inget att skriva om. Då försöker man tänka ut någon roligt och funderamt. Kiss och bajs?

Nej då får det vara, och så blir det inget bloggande. Eller så gör man som jag gjorde idag. Bloggar om att inte ha nått att blogga om. Med andra ord. En hög med värdelös dynga!

Tack och hej!




Det suger att blogga i firefox. Måste använda < br > för att göra ny rad. Enter fungerar inte. Har gjort det förut.. Windows har fuckat sig? Eller så är det just det att jag sitter på en mac på jobbet och skriver nu?

Oinspirerad bloggare!

Jag är sjuk, vill inte jobba på ett bruk.
Kände att jag var tvungen att inleda med ett rim,
Nu var det nära att jag skrev nått vidare med kim och ela ela.
Är faktiskt sjuk. Och ska samtidigt försöka blogga på begäran.

Igår kom Emma hem från Grekland :) Hon hade köpt en Liverpoolhandduk åt mig!
Det var roligt!
Roligt är också att det är en piratkopia och att de som gör piratkopiorna är rätt så dåliga.
Fågeln i märket är lite fel. Men det var fint av henne ändå.
Jag blev väldans glad :)


Bjuder på en bild idag! Är jag på den!
Lev och må!

Använd ditt förnuft! Bryt en lag!

Fick för ganska exakt 10 till 20 minuter sedan ett sms där det stod. "Man stannar vid stopp-skyltar".

SItuationen var som följande. Två bilar på väg hem. Jag i den ena och två vänner i den andra. Ska upp på en stor väg. Därav stopplikt. Jag sket ärligt talat i den och körde bara. Var ju inga andra bilar what so ever i närheten. Var nästan 01.00 på natten.

Ringde upp avsändaren och frågade varför stopp-skyltar finns. "För att man ska stanna var svaret".

Det är fel. Faktiskt jättefel tycker jag. Svaret är att dom(talspråksform) finns för att underlätta trafiken och förhindra olyckor och kaos i samband med bilkörning, mc och sånt också.

SÅ! VARFÖR ska jag då stanna när det inte finns någon trafik där? Finns ingen anledning. Ska jag låta en skylt tänka åt mig och inte tänka själv.

Det är samma sak med blinkers. Dom finns till för att underlätta och förhindra olycker i trafiken genom att jag ska med dom kunna meddela mina medtrafikanter vad jag tänker göra. Om jag kör själv, varför ska jag blinka? Vem försöker jag meddela? Gud ser allt och hör allt, men han vet redan att jag tänker svänga så han behöver jag inte blinka för. Han är allsmäktig så han har koll. Och den där lilla haren i diket förstår inte vad det blinkande ljuset betyder. Så finns alltså ingen anledning.

Samma med trafikljus. Är det ingen trafik. Varför ska jag stanna. Vänta på att det ska bli grönt och sedan köra. Det är bara dumt. Tar tid och SKADAR MILJÖN!

Att låta en skylt styra en är att acceptera att storebror ser oss och bestämmer. Ibland måste man skita i det. Kan tyckas en liten skitsak det här med att blinka då man kör själv. Fast accepterar man allt som bestäms fast det är urbota dumt så finner man sig själva ganska förtryckt. FRA är ett bra exempel.

Bensinpriserna ett annat. Vi svenskar muttrar för oss själva om hur dumt det är och allt sådan. Men om ingen annan får reda på det hur ska vi då påverka makthavarna? För att dom är dumma i huvudet det vet vi ju. Det är ett krav på att få sitta i regeringen. För regeringen hatar det svenska folket som en gubbe i piteå sa på ett inslag jag en gång såg.

I andra länder protesterar man stark om det är något man är emot. I sverige finner man sig i det. Det är inte demokrati. Demokrati är att ibland använda lite bondförnuft och bryta en lag.

Jag säger inte att man alltid ska göra det, för då blir det kaos. Men då det inte finns någon anledning att göra "DET MAN SKA" varför då göra det?

Det fanns ingen vettig anledning att stanna vid stopp-skylten. Enda anledningen var en skylt som ville bestämma över mig! NEJ TACK!

Är det trafik så är det givetvis så att man ska stanna. Och med bondförnuft och bryta en lag menas inte att det är ok att göra inbrott eller mörda någon. Däremot kan jag kanske tycka att det är ok att gömma en flykting om man anser att de är orättvist behandlade och så. Har aldrig hamnat i den situationen själv så vet inte vad jag skulle göra om jag var tvungen att gömma någon. Så vågar inte säga att jag skulle göra si eller så.

Det är så lätt att säga att man skulle göra "DET RÄTTA". Det fina och nobla. Men när man väl står där, så är det inte så lätt. Då kryper man ibland till korset. Därför kan jag tycka att det är bättre att inte uttala sig om hur man skulle göra. Inte säga säkert i alla fall. För gör man då inte så sen så är man falsk. Det vill ingen vara. Ingen vettig i alla fall!

Finns en sann historia från en av skolmassakerna i Usa. Då gärningsmannen eller gärningsmännen (minns ej om de var en eller några) trycker en pistol mot huvudet på en kristen tjej. Säger hon att hon inte är kristen får hon leva. Hon säger att hon är kristen. De skjuter huvudet av henne. Det hade jag aldrig gjort. Varken skjutit eller stått för min tro i det läget. Jag hade fegat så totalt av rädsla för mitt liv. Det hon gjorde är beundransvärt. Hon är en idol. Det är inte Darin.

Detta var några tankar bara. Och ja, inredning är ett konsumentintresse! Stå för det bara! Sen går det ju göra mer eller mindra konsumentaktigt givetvis. Men i grund och botten handlar det om det!.
Godnatt gott folk!

/P

Funderingar

Såg idag att bensinpriset var sänkt. Det kostade 12.79. Reagerade först över att det var rätt billigt! BILLIGT! DET ÄR CP DYRT! Vars har vi hamnat då vi tycker det är billigt? Det är samma som att vi idag har accepterat att jeans kostar 1000kr ____________________ Om man är bajsnödig på kvällen, men väljer att hålla sig och skiter på morgonen istället. Luktar det värre på morgon då den liksom har fått mogna under natten. _______________________ Om solen går upp i öster. Är det alltid sol på påsk?

width="633" height="506"


Liverpool

Var en Engelskman på jobbet idag. Har var upp och skulle kolla nå servrar och så hos oss. Jag passade givetvis på att fråga från vars i England han kom och vilket lag han höll på. Han var från Burnley, Nära Manchester och rätt nära Liverpool. Han var inte så intresserad. Men gillade inte United i alla fall. Sa att i Manchester så håller fler på Liverpool än United. Fast flest håller på City. Är bara japaner som håller på United.


En upplevelse utöver det vanliga

Vad är en upplevelse kan man fråga sig?
Allt! Skulle nog havsbadet svara.

Lite B att klaga på ett ställe där jag jobbat, men alltså.
De nya upplevelseduscharna som de installerat i äventyrsbadet är ju fantastiskt dåligt.

Efter att ha haft badet stängt i typ ett halvår så var det de två upplevelseduscharna inne i badet som var den stora nyheten.
Var där i fredags och upplevde dem för första gången. Vilken upplevelse det var sedan!
Det luktade iofs ganska gott. Men det var antingen jättevarmt eller jättekallt. Och bytte snabbt mellan.
Givetvis var det en upplevelse. Men chockdusch hade varit ett bättre namn. För någon positiv upplevelse var det inte.

Däremot var det en positiv upplevelse att se att badet var oerhört fräsh och fint efter uppfixningen.

Min tid som badvakt på detta ställe har satt vissa spår. Spår som sitter kvar.
Ville bryta benen av alla ungjä....ar som bröt mot reglerna och var fantastiska ögontjänare. och nej. Jag var inte likadan när jag var barn. Ärligt! Bus gjorde man. Men inte idiotiska grejer.

Det paradoxala med det hela är att samma kids som trodde de var världens coolaste i och med deras bryten av reglern stod och skrek som små tjejer i duschen för att det var så kallt.
Det förtjänade dom!



RSS 2.0