Willy Berggren


Världens sämsta enkät

Hittade en enkät som jag var med och gjorde för flera flera år sedan. Till Förfest till himlen tema hopp.
Inget fel i svaren och på frågan. Men bildutsnitten! HYSTERISKT DÅLIGT!
Har ju filmat skitkonstigt!
Haha!


Yesman och Fever Pitch

Har sett två filmer rätt så nyligen. Yesman och Fever Pitch. Två riktigt bra filmer.
Kan även säga att jag kan känna igen mig och min situation väldigt mycket med de i filmerna. Bitvis alltså. Tyvärr inte på de positiva delarna. 

Det var väl allt jag hade att skriva men borde ordbajsa lite så inlägget blir längre.

Ska ut och åka längd snart hade jag tänkt. Det är roligt! Bra träning. Dock är dom inte vallade. Fast kanske är ännu bättre träning att åka ovallat men vill ändå valla.
Sen måste jag köpa tejp imorn. Tejpar ju foten när jag idrottar som en följa av en stukning för några veckor sedan.
Vanligtvis så tar jag bara tejp från innebandylaget men imorn ska jag idrotta privat så måste köpa en rulle.

I lederna i kroppen har man några känseltrådar eller vad man ska kalla det. Ibland kanske du har varit med och att benen bara viker sig fast du inte vill det och så ramlar man.
Dom här trådarna fungerar som så att då de känner att nu är t.ex. fotleden på väg att böjas mer än vad den klarar av så skickar de signaler om att slappna av i musklerna så att man ska ramla med hela kroppen istället för att stuka/vricka foten. Men ibland så går det inte rädda läget. MEn ibland så räddar dom en. Men då man väl stukar så sliter man sönder dom här trådarna och det tar upp till 6 månader innan de är hela igen. Därför är det viktigt att träna upp fotlederna och att vara försiktig annars riskerar man att stuka igen.

Känner att jag börjar må lite halvdåligt då jag skriver detta. Kryper som i en. Gillar egentligen inte att prata om sånt här.
Var med jobbet och träffade en som hade skellefteåsjukan en gång och han berättade hela sin historia och allt han gick igenom och sånt och jag blev blekare och blekare. Sen när intervjun var klar så var jag tvungen att resa mig och gå på toan. Men var som yr och när jag kom in och stängt toadörren så svartna det för ögonen och jag ramla ihop.
Stora starka killen ni vet. Det är jag!

till trummis

Idag åt jag en macka

Hur man bedömer folk man träffar för första gången

Jag är en man(pojke/kille/yngling/snorunge) utan några fördomar! Absolut!

Ta det här med hur man bedömer folk för första gången. Folk pratar om att man bedömer dom utifrån utseende och sedan kanske man dömer någon på förhand. Det är dumt, man bör lära känna dom först.
Jag skriver dom istället för de och dem för att jag blivit van att göra det då jag skriver speakertexter till tv-inslagen jag gör. Så jag inte ska läsa de då jag ska säga dom. Ni fattar. Sry sry

Hur som helst. Med två enkla frågor kan jag avgöra om personen är bra eller dålig.
 
Fråga ett! Är personen kristen? Är själv detta så ser gärna att min omgivning är det.

Fråga två! Vilket lag håller personen på. Liverpool är bäst och då är man en bra person. Men kan även vara helt okej att hålla på t.ex Newcastle. Vad man inte får hålla på är man yoo (manchester united) eller chelskit (chelsea) eller real franco (real madrid). Även everton är dåligt. observera att jag skriver de dåliga klubbarna med små bokstäver rakt igenom.

För att göra detta mer konkret ska jag ta två exempel.

1. Lukas Bergner.
Lukas är en man i sina bästa år. Född och uppvuxen i bodbyn (tror det stavas så) utanför Umeå.
Lukas är både kristen och en anhängare av Liverpool FC. Således är Lukas en rolig och kul person som helt enkelt är bra! Att han sedan även gillar att tävla i att citera VM-krönikan från 1994 gör ju inte saken sämre. Tvärtom!

2. Isak Samuelsson
Isak är en slashas som härstammar från förorten Durrnäs utanför Munksund i Piteå. I dagsläget fördriver han tiden med att studera till ett yrke som går ut på att få fika hemma hos gamla tanter. Han är förvisso kristen vilket lindrar effekten av hans dåliga åkommor till en viss del. Men det faktum att han vigt sitt liv åt att heja på ett lag som man yoo gör att han helt enkelt klassas som ett as! Han är rent ut sagt en skitstövel som inte ens förtjänar att bli bespottad. Vårt spott är värt mer än så!

Se så lätt det var att utifrån dessa två frågor kunna avgöra om en person är bra eller dålig och slippa ha fördomar! För det är inge bra med fördomar!


Som en avslutande parentes vill jag bara nämna att detta inlägg är ironi och att jag i verkligheten älskar både Isak och Lukas som mina vänner. På ett helt hetrosexuellt sätt.

Men brukar skämta om att om en person säger sig hålla på Liverpool så utgår jag från att det är en bra person medan om de håller på man yoo måste de bevisa att de är en bra person. Skämt å sido alltså!

Allt gott!

YNWA!

45min musik nonstop!

Rix FM lanserar ju sin 45min musik nonstop grej väldigt hårt.
Jag lyssnar en del på rix. Varje gång jag kör bil på jobbet. I min egen bil saknar jag en fungerade stereo för tillfället då en säkring har pajat den.
Men i jobbilen så poppar jag. Och då jag lyssnar korta stunder så kan jag tycka att musiken är helt ok, hinner inte lyssna mig less så att säga.

Dock så har jag aldrig upplevt 45min nonstop.
Har svårt att påminna mig om då jag hörde två låtar irad utan reklam.
är JÄMT reklam och länge är det reklam. Om man ska köra en sträcka på 10min så hinner man ibland inte höra någon låt alls. är så sjukt mycket reklam....


Vad ska jag göra nu?

Känner mig oinspirerad. Vad ska jag göra?
Ska man flytta till Gävle?
Ska jag lägga upp fler förfestfilmer?
Ska jag ge upp?
Ska jag fylla livet med kortsiktiga saker?
Ska jag söka på banken?
Ska jag tatuera hela kroppen röd?
Ska jag sluta knäppa mina händer?
Ska jag sluta bry mig?
Ska jag hoppas?
Ska jag tro?
Ska jag se?
Ska jag fira jul i glädje?
Ska jag snart få återse vänner?

Hockeypappan


vad göra man sen?

Under hela min skolperiod har jag undrat vad vill jag?
Vad vill jag göra? Vad vill jag jobba med? Vem vill jag bli? Vem vill jag vara?
Har egentligen aldrig vetat svaret. Visst fotbollsproffs. Men på en rimlig skala.
Vad vill jag egentligen? Med jobb och med liv och med allt? Svårt fråga och länge så har den våndat mig.
Jag var inte särskilt glad då jag tog studenten. visst var jag glad. Men samtidigt sorgsen. För jag förstod vad det innebar och att skolgången är en fantastisk tid som man ska värdesätta.
Jag visste inte vad jag vill då. Så ville ha mer tid.
Vad jag vill nu, tja, vissa saker vet jag vad jag vill men inom vissa områden vet jag fortfarande inte.

Fast en sak vet jag.
Om jag skulle få en önskan. Då vet jag vad jag skulle önska.

RSS 2.0