KUNG!!!


Fulham vs man yoo 2-0

Efter att Liverpool förra helgen krossat man yoo med 4-1 på bortaplan BORTAPLAN, så har det bara blivit bättre! :)
Direkt efter den matchen så smsade jag några glada sms till mina Liverpoolbröder. Även nått sms med gliringar till unitedfans. Fick svar av en som skyllde på backlinjen. Vilket jag inte förstår. Den var ordinarie. Dålig den matchen men fortfarande ordinarie. Så det kan man ju inte skylla på.

Senast Liverpool vann på old trafford innan 4-1 vinsten var ett antal år sedan. Då var det en gammal goding som avgjorde på straff. Nämligen Danny Myrphy. Och idag ska den gode Danny hyllas lite till! Det var nämligen han som satte 1-0 mot man yoo i helgen då Fulham besegrade dom hemma på Craven Cottage :) Härligt!

Och från att ha varit klart så är det helt plötsligt liv i ligan. Tack Danny. man yoo är fortfarande i förarsätet. Men nu har dom pressen på sig. Förut så glassade dom bara. Nu ligger all press på dom att ta tillvara på försprånget. Medan Liverpool ångar på bakom. 5-0 mot Villa idag!

Det enda tråkiga med den matchen var att Villas målvakt, också en gammal Liverpoolspelare, Brad Friedel blev utvisad. Varför var det tråkigt? Jo Villas nästa match är mot united.
Men å andra sidan så har united vidic, scholes och shrek avstängda! Dom borde också ha han ronaldo avstängd.
Följande text är hämtat från Peter Wennman på aftonbladet

"Cristiano Ronaldo var kanske den Unitedspelare som mest förtjänade ett rött. Han fuskade, klagade, gnällde, grinade, sprattlade, filmade, löjlade sig, protesterade, bjäbbade, tjafsade, grät över fotvårtor, grät över åderbråck, grät över nageltrång, grät över portvinstå, grät över felvänd lugg, grät över begynnade hemmorojder och till och med gjorde en ful tackling för att hämnas på hela världen. Tyvärr var det bara den tacklingen som gav honom gult. "

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennman/article4705588.ab

Albin


Ser jag tjock ut i den här?


4-1

Man Utd v Liverpool

Att ha ett variernade yrke.

I veckan har jag träffat statsministern (ja det är sant), pratar med några bilhandlare, varit på ebidrottstävling för funktionshindrade, tittat på en lägenhetsbrand och pratat med ordförande för Luleå Hockey.
Jag har alltså ett väldigt varierande yrke.
Oftast väldigt roligt. Men ibland blir det dagar som är piss. Tänkte berätta om en sådan.

Det var en måndag för gode länge sen.
Var först till Boden och intervjuade en man vars papegoja han haft i 30år hade rymt. En klassisk snyft-historia. Senare visade sig att dom mot förmodan hittade den ute i vinterkylan och den levde. Slutet gott allting gott.
Direkt efter den intervjun så åkte jag vidare bort mot trångfors för att träffa en mjölkbonde. Han hade fått ta emot massa djur från en ladugårdsbrand veckan innan. Så helt plötsligt så var det lite kaos på hans bondgård och massa extra kor. Intervjuade och pratade med honom. Kom därifrån vid 15 tiden.
Kanske inte låter så hemskt, Men låt mig nu förklara läget. Hade inte hunnit äta någon lunch. Var innanför boden, dvs ungefär en timmes bilväg från Luleå. Så kom tillbaka till Luleå vid 16 tiden. Då hade jag två inslag som skulle redigeras. kl 19 eller strax efteråt så var jag klar och fick fara hem. Då hade jag slängt i mig lite mat vid 16 tiden sedan redigerat vidare.
PLUS! Att jag luktade bajs! Att gå runt och filma i ladugården hade gjort så att lukten sat sig i kläderna. Så luktade skit nå jä....
Dom andra på redaktionen klagade massor. Och jag höll själv på att få kvällningar av hur jag luktade.
Så sent om sider den kvällen, typ 20.30 så var jag hemma i Piteå och kunde få duscha och så.
Det var en dålig arbetsdag.

På bra arbetsdagar som dom flesta faktiskt är så får man träffa intressanta människor och komma in på ställen som man annars inte får. T.ex. Kallax hemliga rum. Har även gått ut på landningsbanan och filmat flygplan.
Varit i Luleå hockeys omklädningsrum och varit inne på F21 och tittat på JAS-plan. =)

Om jag ska göra en topplista över de jag intervjuat fram tills i dagsläget så kanske den ser ut såhär

Fredrik Reinfeldt aka Statsminister
Linus Omark aka poängkung i Luleå HF
Sven Björklund aka Patrik Larsson
Anders Jansson aka Morgan Paulsson Världsreporter (Var iofs då jag gjorde praktik på svt)
Maud Adams aka Bondbrud

Sen har man ju träffat massa VDs och kommunpolitker också.
Även träffat Plannja Basket spelare och fler spelare och ledare för Luleå Hockey.
Så man skulle kunna säga att jag är rätt nöjd :)

Klockan är mycket

Befinner mig på musikhög nu och klipper lite film. Har varit här nästan ett dygn nu minus 12 timmar för jag tänkte fel. Nästan ett halvt dygn :P

Klockan är nu 05.18

Fint!

Hamnade i koma efter förlossningen Vaknade upp när dottern bad henne
Lori Smith, 38, hamnade i koma några minuter efter att hon fött sitt fjärde barn.

Efter två veckor skulle apparaterna stängas av.
Då sa dotter Megan 8 år:
– Mamma. Om du älskar oss, rör dina ögon.

Det var Lori Smiths fjärde förlossningen och ingenting tydde på att allt inte skulle flyta på enligt planerna.
Men något gick fel då lilla Delilah kom till världen på nyårsdagen i Cincinnati i USA. Direkt efter förlossningen började mamma Lori att må dåligt.
– Först fick Lori huvudvärk. 15 minuter senare började hon kräkas och efter ett tag var hon onåbar, säger hennes make Michael till MSNBC. Hjärtat stannade
Loris hjärta stannade två gånger. Sedan fick fyrabarnsmamman en hjärnblödning och sjönk ner i en djup koma. Levern sviktade, njurarna sviktade – Lori svävade mellan liv och död.
Efter 13 dagar i koma trodde läkarna att hoppet var ute för Lori och de började diskutera med familjen om att koppla bort de livsuppehållande åtgärderna.
Michael Smith tog med sig barnen till sjukhuset för att säga adjö till sin mamma. "Rör dina ögon"
Men Megan, 8, vägrade tro att mamman skulle dö.

– Mamma. Om du älskar oss och hör oss, rör dina ögon, sa hon.
– Och Lori rörde ögonen. Det var det första tecknet vi då fått på att hon fanns kvar. Jag visste inte om hon var mamma för sista gången eller om hon verkligen höll på att vakna upp, säger hennes make Michael Smith.
Efter besöket av barnen började Lori sakta men säkert att vakna upp. Vägen tillbaka har varit lång, skriver MSNBC. Hon fick lära sig prata igen och har fortfarande svårt att röra sin vänstra kroppshalva. Men den 25 februari ansågs hon så pass återställd att hon kunde lämna sjukhuset Bethesda North Hospital i Cincinnati.
Själv minns inte Lori Smith mycket av det som hänt.
– Förlossningen kommer jag inte ihåg alls. Jag hoppas att minnena kommer att återvända, säger hon till Today.


RSS 2.0