Fulham vs man yoo 2-0

Efter att Liverpool förra helgen krossat man yoo med 4-1 på bortaplan BORTAPLAN, så har det bara blivit bättre! :)
Direkt efter den matchen så smsade jag några glada sms till mina Liverpoolbröder. Även nått sms med gliringar till unitedfans. Fick svar av en som skyllde på backlinjen. Vilket jag inte förstår. Den var ordinarie. Dålig den matchen men fortfarande ordinarie. Så det kan man ju inte skylla på.

Senast Liverpool vann på old trafford innan 4-1 vinsten var ett antal år sedan. Då var det en gammal goding som avgjorde på straff. Nämligen Danny Myrphy. Och idag ska den gode Danny hyllas lite till! Det var nämligen han som satte 1-0 mot man yoo i helgen då Fulham besegrade dom hemma på Craven Cottage :) Härligt!

Och från att ha varit klart så är det helt plötsligt liv i ligan. Tack Danny. man yoo är fortfarande i förarsätet. Men nu har dom pressen på sig. Förut så glassade dom bara. Nu ligger all press på dom att ta tillvara på försprånget. Medan Liverpool ångar på bakom. 5-0 mot Villa idag!

Det enda tråkiga med den matchen var att Villas målvakt, också en gammal Liverpoolspelare, Brad Friedel blev utvisad. Varför var det tråkigt? Jo Villas nästa match är mot united.
Men å andra sidan så har united vidic, scholes och shrek avstängda! Dom borde också ha han ronaldo avstängd.
Följande text är hämtat från Peter Wennman på aftonbladet

"Cristiano Ronaldo var kanske den Unitedspelare som mest förtjänade ett rött. Han fuskade, klagade, gnällde, grinade, sprattlade, filmade, löjlade sig, protesterade, bjäbbade, tjafsade, grät över fotvårtor, grät över åderbråck, grät över nageltrång, grät över portvinstå, grät över felvänd lugg, grät över begynnade hemmorojder och till och med gjorde en ful tackling för att hämnas på hela världen. Tyvärr var det bara den tacklingen som gav honom gult. "

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennman/article4705588.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0