Tandborste

Testa borsta tänderna med fel hand! Känns helt mongo!

Pausgympa och sandaler

Vi har just haft pausgympa på jobbet. Det är bra. Då vaknar man till efter att ha suttit en hel dag. Nu är det bara två timmar kvar innan jag slutar. Sen ska jag direkt iväg till hemmingsmark (ja, med litet h) för att tjäna ytterligare pengar. Denna gång som assisterande domare i en träningsmatch mellan Hif och ett norskt lag. Ett internationellt domaruppdrag med andra ord. Haha =)

Mött min överroadkillare.

Här om veckan körde jag som jag skrev tidigare över en hare. Det var inte första gången jag dödade något med bilen. Jag har en diger lista roadkills. Vad det nu ska betyda. Den är inte så lång egentligen. Bara två stycken. Genomgång.

En stycken raskatt. Inköpspris 6000kr enligt ägaren.
En stycken hare. Gratis-hare. Inte ens en kanin.

Hur som helst. Idag på väg hem från Blåsmark så såg jag en roadkill som slår alla mina roadkills med hästlängder. Och ja, det var faktiskt en häst.

Kom längst huvudvägen i Blåsmark på väg mot Hortlax. Såg på håll att det stod en polisbil där just där byn slutar och där man kan svänga till skjutbanan. Trodde först det var en fartkontroll så med mina böter färskt i minnet så drog jag ner och körde överdrivet lagligt. När jag närmade mig så ser jag två personbilar parkerade längst väggrenen just bortom polisbilen. Och hur det går omkring folk vid bilarna.
Ser då en stor blodfläck på vägen. Ser även en häst ligga i diket. Död. Bilen har alltså kört på en häst.
När jag kör förbi de två parkerade personbilarna så observerar jag skadad på den ena av dom. Vid höger a-stolpe har hästen slagit i. Stolpen är lätt knäckt och rutan är sprucken på höger sida. Ingen verkar dock skadad. Ingen kvar i bilen och ingen ambulans. Den enda skadade är hästen som var död.

Min gissning är att den smitit från den närliggande hagen. Och kommit upp på vägen. Att bilen försökt väja för den men inte hunnit och att hästen slagit i bilen och stupat. Förmodligen inte dött på en gång utan blivit avlivad när polisen kom på plats.

Nu är jag aset trött. Håller på att somna vid datorn. Natt natt folket!

6 månader

Eftersom ingen kunde det rätta svaret på tävlingen så har jag beslutat mig att ge priset till Emma.
Hon anmälde tidigt ett intresse för att vinna tävlingen. Inget rätt svar hade hon, men det hade ingen annan heller.

Men hon är den jag helst går på bio med så därför vinner hon!

Rätt svar var: Gummipackning som ligger mellan plåten och blinkersglaset på sidoblinkersen på min bil.

Förövrigt. Umeå igår. Slösade pengar!

fredag-lördag = 6månader!

Gillar dig Emma!

Mat!


Gjorde 23matlådor igår! Bildbevis!

Hur gick det med bobben?


Tävling!

Här kommer bloggens första tävling!

Den går ut på att gissa vad bilden föreställer.

Den som först ger en korrekt beskrivning av vad det är för något vinner ett biobesök med mig. Priset är alltså sällskapet!

En ledtråd kan vara att titta på pappret....

Förbannade djurCPn!!!

Jag hatar djur!

Särskilt förbannade jävla harar. Ursäkta svordomen. Men jag är lite arg på det förbannade djuret som inte kan veta sin plats.

Situationen.
Körde längst e4an på väg hem från Brundins stuga. Var ganska mitt mellan havsbadet och hortlax. Körde i stort sett lagligt, ärligt, och så ser jag en hare löpa ut. Svartstreck lite rök och en smäll senare var det över. Ser i backspegeln hur det är kvar lite rök från däcken, svartstreck på vägen och en hare som ligger kvar där, rycker till lite men verkar sedan stilla sig. Vet inte om den dog helt eller ej. Orkade inte stanna och kolla. Kunde inte göra det heller. Mitträcke och enfiligt. Då har man inget val. Men stannade vid nästa avfart och kollade bilen. Spoilern skadad.

Måste ta loss den nu nu och slipa ner den, spackla och måla om den. CP!!!!

CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP

Dagens problem.

Idag ska jag prata om problem. Jag tycker vi har alldeles för lite problem. Vi borde ha mer problem och se världens mer problematiskt. Så vi blir nedstämda och ledsna. Vore inte det roligt? Det vore det kanske inte. Kanske har vi för mycket problem. Kanske har vissa inga problem kan man tycka. Han/hon där har det så bra. Allt är så lätt för henne. Jag vet egentligen inte vad jag skriver nu. Jag svamlar mest i sinne för att döda tid just nu. Sitter på jobbet och det är absolut ingen som ringer.
Lite inspirerad av mitt tidigare inlägg om att vi hatar för lite tänkte jag skriva ett inlägg om att vi har för lite problem. Men det tycker jag ju egentligen inte. Egentligen är det roligt att ha roligt och inte behöva bekymra sig.
Mitt största problem just nu är att jag har bitit mig i läppen då jag åt en banana skids. Det gör ont.
En kul grej är dock att jag har lunch snart. Om exakt 14minuter om nu min klocka går exakt rätt. Det gör den förmodligen inte. Så vi säger en kvart.

Roligt är också tanken på att iförd nätbrynja och kallingar sitta på en soffa på torget i en stad som denna och spela PES.

Pes är för er som inte vet det bästa tv-spelet. Vet ni inte vad det är för spel så föraktar jag er tills det att ni tagit reda på vad det är för spel.

Återigen tänker jag dock på min "blema". Det vill säga den förhårdnad som blivit där jag bet mig på läppen. Aj aj....Denna smärta. WHY??? WHYYYYYY! :P haha. Så lejd. Ge dig nu, inte gör det så ont. Det gör det visst! Är jag schizofren? Det kan man fråga sig. Eller så kan man gå och skita och inte fråga det.

När det i söndags var EM final så mötte jag på min färd till Emma en bil med kusinerna Dahlbäck i. De var fint munderade för matchen. Det gick inte att undgå vilket lag de höll på. Mer tänker jag inte säga om det. Eller jo lite. Jakob hade en generalsmössa/hatt/ela vad det nu heter på sig. Anton hade inte det. Han hade något annat. Roligt var det. För de som kan ta ett skämt.

Jag kanske ska dra ett skämt?

Katt åt stol, satt i halsen.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA. ÅÅÅÅÅ SÅÅÅÅ ROLIGT!!!!!

Jag har helt klart lite att göra nu. Snart lunch dock. Det är gott! Gott är även godis. Det var godis jag åt när jag bet mig i läppen. Eller... Egentligen åt jag färgämnen och socker!

Dagens fundering är dock något helt annat.
Läste på PT (pitea-tidningen.se) idag att en fotbollsspelare i Piteå blivit avstängd i två år pga av dopingbrott. VEM???
Någon som vet? Är aset nyfiken. Måste gå att ta reda på. Stod att det skulle stå mer i morgondagens tidning. Men vill ju inte vänta.

Nu får det räcka. Nog är nog.

/P

Köraaa! Köra fort som...

Jag tycker om att köra fort. Det är ett nöje som ibland blir dyrt.

Då jag här om veckan skulle hem och tyckte att civilpolisbilen körde lite väl sakta så gjorde jag slag i saken och drog om den och drog iväg så de skulle få upp farten lite. Tyvärr visste jag inte att det var just en civilpolisbil. Så det blev böter.
3200kr! ELA!

Regnr på bilen är EDY 245. En silver/grå volvo. LOOK OUT!!

Vill ni sponsra mina böter så tar jag gladeligen emot bidrag.

jag gillar att köra fort
lätt var det gjort.
Förbi civilpolisen jag svissade
Dom mig sen dissade.
Böterna sved i min ficka
jag fick skrämselhicka

/P

Snus och Skrov

Jag var nyss uppe, men nu är jag nere. Jag talar inte om humör utan om vilken våning jag befinner mig på.

Fundera på den!

EM är slut, det är tråkigt tycker vissa, däribland jag. Skönt tycker vissa, däribland inte jag.
Men jag är trots allt en nörd av största stort då det gäller spark och spring med boll.
Jag försöker att i så stor utsträckning som möjligt hålla koll.
Men nu är det slut och sommar erbjuder andra saker
Något jag tycker är kul är att se barnen leka i kloaker.
Nej nu var jag elak och skrev bara så för att det skulle rimma
På en elräkning kan det stå ordet kilowattimma.
Jag gjorde det igen
Nu var jag inte gedigen.
Nu ska jag sova och därmed får detta nu ett slut
Hoppas denna dikt gjort att hela din tillvaro kommit på lut.

/P

RSS 2.0