Var är mitt fladder?

Lagom till pdol förra helgen hade en för mig efterlängtad film biopremiär! Batman the Dark Knight! Förra filmen, Batman Begins, var riktigt riktigt bra i mitt tyckte och länge har jag sett fram emot uppföljaren. Nu på lördag, alltså imorgon, ska jag gå och se den. Först är det tänkt att jag och några vänner ska göra upp på gocart-banan om vem som är bäst bakom ratten. Sen är det bio.

Batman blev i en tidning som jag ej kommer ihåg namnet på korad till den mest realistiska superhjälten. Denna undersökning var baserad på superhjältarnas egenskaper då de kom. Allt som Batman hade i de gamla klassiska filmerna finns i dagsläget tillgängligt. Medan stålkrafter och spindelförmågan fortfarande inte har blivit uppfunnet. Jag längtar.....

I dagsläget är Batman inte lika realistisk. Han har en mantel som kan göra honom osynlig och massa annat häftig skit. Lite avundsjuk blir man. Tänk att ha hans bil och bara kötta på längst E4an eller liknande. FETT! Haha :)
Batman har sin fladdermuslogga som ett av sina karaktärsdrag. Ett annat är att han har mantel.

När jag var liten hade jag också mantel. Idag har jag en Manta. Kul skämt :)
Men åter till min mantel! Eller mitt fladder som jag kallade det!

Mamma berättade igår att när mitt fladder var i tvätten och således inte kunde hitta det i mitt rum då jag skulle leka så blev jag väldigt upprörd. Sprang till mamma och skrek " Mamma! Var är mitt fladder! Jag hittar inte mitt fladder!"

När jag hade mitt fladder så sprang jag, brorsan och grannen omkring och fladdrade på gatan utanför. Vi lekte dock inte Batman.
Vi lekte Zorro.

Anledningen... Vi hade en tecknad Zorrofilm!


CP

FUCK FUCK FUCK!!

Skrev ett inlägg och råkade ta bort det! CP!!! Ctrl Z fungerade inte

RSS 2.0