Kungen

Kungen

Önskelista

Snart fyller jag år. (Samma dag som Steven Gerrard)
Här är en önskelista med realistiska saker

Nicola Sarcevics andra album - Roll Roll and Flee
Millencolins senaste album - Machine 15
Ett USB minne, Så stort som möjligt! 4gb eller mer
STIGA Bordshockeyspel, klassiker!
En bra fotboll.
Ett par sköna och snygga mjukisbrallor, förslagsvis de på www.samdodds.com
Slutsteg för att kunna köra min bas inomhus ihopkopplad till min receiver
Trisslotter med vinst på. OBS ENDAST MED VINST
Något snyggt klädesplagg

Kommer jag på fler saker får jag väl uppdatera listan. Kommer ni på förslag kan ni skriva dem som kommentar så kan jag säga vad jag tycker om dem.!

Tips till alla småbarnsföräldrar!

Hittade en fantastisk hemsida där man kan köpa fantastiska mjukisdjur!
Adressen är http://www.roadkilltoys.com/
Och jag rekommenderar stark ett besök! Här under kan ni se två gobitar från sidan! :)
haha3000haha2000


Jag vann!

Jag vann! chalalalala!! :)

Var löptest med domarklubben igår. Var på förhand nervös hur det skulle gå. Dels för att de sedan ifjol är en ny testform som jag inte varit med på så inte säkert visste hur jag skulle lägga upp min taktik.

Men det gick bra! Fick springa på förbundsdomarnivå trots att jag är på nivån under. Men vann ändå =) Härligt. Två kom Jonny som också är distriksdomare (nivån under förbunds). Vi kissade på dom kan man säga.

På den korta sprinten 40meter fick jag också bästa tid. 4.8 :) Hade fyra av 6 tider på den under 5sek.

Årets första roadkill!

Ikväll var jag på väg hem från Emma (den bästaste, roligaste, och snyggaste tjejen) när jag inledde mitt dödande för i år. Offret blev en padda. Kan ha varit en groda. Skillnaden kan jag inte på rak arm förklarar för er. Frågan eran gamla biologilärare eller nått. Fråga bara inte min gamla biologilärare. Hon har ju uppenbarligen misslyckats.

Först uppfattade jag inte att det var en padda/groda. Så jag siktade ju inte. Inte medvetet. Kanske gjorde min undermedvetna hitman-instinkt det. Såg nått som såg ut att vara ett löv eller dylikt som låg i det bästa spårvalen. Körde bara på men just innan jag slutade se det så såg jag. Det var ett litet djur. Hann se hur det rörde sig lite. Sedan lät det, dudunk, sådär som det låter då man kör på något.
Så var den historien slut. Bättre än så blir det inte för denna gång. Eller kan dela en fundering med er.

Jag funderar på att bli en konservativ skämtare. Det är ju roligt när saker är som det alltid har varit. Därför tänker jag börja dra samma skämt jämt. Då blir allt konservativt och underbart. Eller hur! Samma sak hela tiden, så som det ska va :)

Även detta bloggtillfälle infaller sent och jag är astrött. Så ber om ursäkt för alla stavfel osv. :P Eat shit and die!

Irriterade

En sak som gör mig irriterad är....

Jag brukar roa mig med att spela spel på datorn ibland. De spel som jag spelar oftast är faktiskt windows standarspel. Vi pratar alltså om hightech 3d spel som patient, kungen, ms-röj. Då jag inte har Vista så är det bara de gamla klassikerna som gäller.

Vad det gäller Kungen så har jag över 1000 vinster. Jag vet. NÖRD! Men det då ju som fort och är bra tidsfördriv om man sitter och jobbar och vill rasta lite kort bara. Plus att det är beroende framkallande. Kom på häromdagen att jag satt och tänkte kungenlösningar. Det var skrämmande. Första gången det skedde. När jag gick på Hjälmared och lirade mycket MS-röj så tänkte man alltid sifferkombinationer när man blundade och skulle sova. Fantastiskt bra spel!
En av orsakerna till att jag köpte en mus till min laptop och inte körde med "paden" bara. Ok, lite krydd sista mening.

Hur som helst! Det som stör/irriterar mig var det ja.
Eller först en annan sak. Sett årets första mygg idag. Inte bara 1. UTan 3-4st. Betyder det att det är sommar? Dags att ta på sig shorts? Vissa har redan börjat.

Jo. Irritation var det. När man spelar harpan. Patient vill säga. Varför heter det harpan ens? Hur som helst. Ibland så hamnar man i en situation där man har två möjligheter. Låt mig beskriva. Man har en kung framme. Och på två av högarna ligger det damer. Båda damerna går att lägga på kungen. Man har alltså chans på två helt olika gömda kort. Oftar är sånna här val helt avgörande för spelets utgång. Det brukar handla om att man klarar eller inte klarar omgången. Givetvis spelar man med Las Vegas regler och ta tre kort, allt annat är fusk. Det som stör mig dock är när man väljer fel hög. Hamnar i ett döläge och aldrig får veta vad det andra kortet var som man hade chans att få upp.... störande helt enkelt!......

RSS 2.0