Sydney part 14 - Breaking the law

Tisdag idag. Det betyder innebandyträning i Balgowlah. I början så åkte jag och Janne en ,finsk kille, men Johan. Men Johan har tröttnat på att ta den långa omvägen genom stan så vi ska åka buss nu är tanken. Fast idag hade Janne pratat med Jakko, en annan finsk kille, så vi skulle få åka med han.

På träningen var det sjukt många spelare borta idag. Tur att jag hade dragit med mig Simon annars hade vi varit för få spelare.

Efter träningen skulle Simon ha skjuts hem till Milsons Point. Det visade sig att det var klurigt att hitta dit.
Började med att vi inte ens tog oss ut ur Balgowlah. Trafiken stod bara still. Brukar aldrig vara kö vid 21-22 tiden på kvällen. Hade hänt nått. För vi kom ingenvart, Slutade med att några taxichaffisar i filen bredvid oss klev ut ur bilen och lyfte undan några trafikkoner som blockade en avfart där det var nå arbete (dom hade gått hem för dagen så arbetade inte just då, men konerna stod kvar). Sen smet alla in på en tvärgata där in på nått bostadsområde. En bil råkade köra över en sån där stor fet trafikkon. Inte bra för bilen.

Så redan där var vi fel. Sen började vi leta oss tillbaka. Hamnade hyfsat rätt. Men upptäcker att vi står i svänga vänster filen. Vi måste rakt fram. Vi står längst fram. Bil bredvid i köra rakt fram filen. MÅNGA bilar bakom oss. Det blir grönt i svänga vänster filen enbart. Vi står still. Vi ska ju rakt fram. Efter ett tag så har vi en hel orkester med tutor bakom oss. Alla var så sjukt förbannade. För det var grönt JÄTTELÄNGE. Seriöst alltså. Onormalt länge. Sen blev det rött. Alla arga. Det blir grönt i köra rakt fram filen. Jakko gasar allt han har och kör in framför bilen som låg först där.

Sen tror jag vi gjorde en U-sväng också eller var den innan. Men tillslut så kom vi rätt. Släppte av Simon och körde upp på bron och tillbaka bara för att Jakko glömmer svänga vänster och vi får ta en omväg genom Chinatown. Så hemresan som brukar ta en kvart tog 30-40 min istället med alla äventur :)

Men hem kom vi iaf!

Tack för skjutsen Jakko :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0